Home Zanimljivosti Velika tuga: Preminula glumica iz filma koji su svi obožavali

Velika tuga: Preminula glumica iz filma koji su svi obožavali

109
0
SHARE
Loading...
Heather Menzies-Urich (FOTO: Screenshot/YouTube)

Heather Menzies-Urich, koja se proslavila ulogom Louise von Trapp u filmu “Moje pjesme, moji snovi”, umrla je na Badnjak.

Glumica koja je glumila Louisu von Trapp u filmu “Moje pjesme, moji snovi” umrla je u 69. godini, samo četiri tjedna nakon što joj je dijagnosticiran tumor na mozgu

Heather Menzies-Urich umrla je na Badnjak, a tumor na mozgu bio joj je dijagnosticiran prošlog mjeseca, rekao je njezin sin Ryan, a prenio portal TMZ.

“Heather je bila dio ‘obitelji’. Doista nema drugog načina kojim je moguće opisati članove ekipe filma ‘Moje pjesme, moji snovi'”, kaže se u izjavi nositelja autorskih prava skladatelja Rodgers & Hammerstein.

Heather Menzies-Urich (FOTO: Screenshot/YouTube)

“Bila je vesela i pozitivna članica u skupini sedmero djece. Sretni smo što smo je poznavali i i ona će sretno i dalje živjeti u tom prekrasnom filmu. Nedostajat će nam”, navodi se.

Menzies-Urich imala je 15 godina 1965., kada je premijerno prikazan film “Moje pjesme, moji snovi” u kojem su glavne uloge igrali Julie Andrews i Christopher Plummer. Film je osvojio deset Oscara.

Rođena 9. prosinca 1949. u Torontu, Heather Menzies-Urich udala se za glumca Roberta Uricha s kojim je nekoliko puta glumila. (Hina)

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here