Home Horoskop VRIJEME JE DA SE OBOGATITE: Stiže period SREĆE I STICANJA, a najviše...

VRIJEME JE DA SE OBOGATITE: Stiže period SREĆE I STICANJA, a najviše će dobiti OVI HOROSKOPSKI ZNACI

67830
0
SHARE
Loading...

Nekim horoskopskim zakovima zvijezde će biti veoma naklonjene u 2018. godini i mogu da očekuju velike finansijke dobitke.

Da li su zvijezde u domenu finansija naklonjene vašem znaku?

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole slobodu, nezavisnost i samostalnost. Energični su, impulsivni i pronalaze se u potpuno novim i originalnim poslovima u kojima dolazi do izražaja njihov smisao za organizaciju. Ne zanosite se previše, jer postoje velike mogućnosti da “ostanete kratkih rukava”. Pasivnoste neće vam donijeti nikakvo materijalno bogatstvo, zato bolje što prije zasucite rukave i prionite na posao.

Naročito kritičan period za vaš budžet mogu biti februar i mart i preporučljivo je da se do tada pokrenete. Ipak, ako se vaš urođeni ponos aktivira u dovoljnoj mjeri, radićete i poslove koje nisu na vašem nivou samo da izbjegnete blamažu zbog žickanja para do prvog od poznanika. Ako uspijete da suzbijete svoju impulsivnost i inertnost, druga polovina godine mogla bi da bude za vas relativno uspješna na polju finansija. Otvoriće se neke nove mogućnosti, pogotovo Ovnovima koji traže posao ili onima koji rade u privatnom sektoru, a nisu zadovoljni svojim tretmanom i svotom koja im leže u banci svakog mjeseca.

Bik

Bikovi neće započinjati nijedan posao koji nisu detaljno isplanirali. Više vole da idu utabanim, provjerenim stazama nego da rizikuju sa nečim nedovoljno istraženim. Poznato je da Bikovi i pare ne idu zajedno jer vole da bahanališu, ali ove godine je druga priča. Čeka ih veliki novac na proljeće, novac od kojeg će dobro živjeti. Najpovoljniji period ih očekuje do sredine leta.

Još jedna pozitivna stvar koja očekuje Bikove jeste talas novih korisnih kontakata. Poznato je da niste baš najvredniji znak u Zodijaku tako da je veliki rizik da novac iz prve polovine godine potrošite, a da ne ostavite sa strane. Zato će vam biti od koristi silne veze koje mogu pomoći. Možda to neće biti angažmani kratkog daha ali barem ćete imati dovoljno za svoje hedonističke kaprice. U suprotnom, pomoć ćete potražiti od bližnjih.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno živahne, optimisti, komunikativne i često vode izuzetno brz život. Međutim, tokom 2018. godine njih očekuje prilična novčana gužva. Pozajmljivaće na sve strane, a najviše od rodbine jer su oni prvi na udaru za pozajmice. Ipak, ne očekujte da ćete mnogo dobiti od drugih, pogotovo od rođaka koji tokom ljeta dolaze u postojbinu. Možda oni imaju mnogo za sebe ali mogu da vam pozajme manje novca, nego što ste očekivali.

Oslonite samo na sebe i probajte, naročito u drugoj polovini godine, da radite svaki posao koji vam ponude, jer realno ne možete mnogo da birate, a dugovi moraju da se vrate. Blizanci koji budu rješavali svoje poslovne zadatke pažljivo, temeljno i odgovorno neće izgubiti svoje pozicije. Međutim, njihovo zalaganje na poslu neće biti adekvatno nagrađeno.

Rak

Rakovi su osjećajne duše kojima je izuzetno potrebna nježnost, ljubav i prijateljstvo. Možda jesu hipersenzibilni ali su spremni da rade do posljednjeg atoma snage. Jedan emotivac poput Raka lako se vezuje za svaki zarađen dinar.

Štede pare i čitava godina ići će glatko, bez ozbiljnih problema i komplikacija, međutim ne očekujte da ćete da postanete multimilioner, ipak znate gdje živite i kakve su prilike ovdje. Dobra stvar je što će novac vam ići na ruku za vas a ako već želite da investirate, najbolje prilike za vas leže u pekari, teretani, mjenjačnici ili hemijskoj čistionici. Iako se vama čini da njih već ima na svakom koraku, vrlo su povoljni aspekti planeta upravo za vaš znak. Zapamtite: ono što sada uložite može vam se mnogostruko vratiti za godinu ili dvije, potrebno je samo da vjerujete u sebe i svoju viziju. U ostvarenju vaših planova mogu vam pomoći bliski prijatelji pa nije isključena mogućnost ortakluka.

Ipak, na sve moguće načine izbjegnite tu mogućnost jer bi u narednom periodu moglo da dođe do komplikacija, jer sa velikim parama uglavnom dolaze i veliki problemi.

Lav

Najnesrećniji čovjek na svijetu može da bude Lav bez autoriteta ili onaj u penziji. Lavovi ove godine, kao i svake druge, konstantno zarađuju pristojno ali i troše još pristojnije. Za njih riječ štednja ne postoji, pa tako ide redovno u minus.

Vaši prihodi će se povećavati, ali istim tempom će vam i rashodi skakati do neba. Posla će biti i više nego što bi možda drugim ljudima bilo potrebno ali s obzirom na vaše potrošačke apetite … Dobro je što se ne plašite napornog rada ali bi bilo bolje da razmislite o štednji ili barem investiranju u nekretnine umjesto što sve uvijek spiskate na garderobu, provod i luksuzna putovanja. Jeste, jednom se živi, zato i treba da se proživi ali moguća je i pojava nekih ozbiljnijih problema, naročito u drugoj polovini 2018 godine.

Možda vi jeste osoba široke ruke, uvijek spremna da pomogne drugima ali otkud znate da će iko htjeti da vama izađe u susret? Međutim, vi ćete se kao i obično iz svake neprilike iščupati zahvaljujući vašem intelektu. U posljednja 3 mjeseca moguć veći priliv deviznih sredstava zahvaljujući saradnji sa osobama ili firmama iz okruženja ili inostranstva. Međutim, ako ne budete racionalno trošili na samom kraju 2016. možete se naći opet na nuli, zato budite pažljivi sa finasijama.

Djevica

Osobe rođene u ovom znaku često mogu da nađu zaborav u poslu kojim se bave. Tihe su, povučene, promišljene i uživaju u poslovima u kojima se zahtijeva pažljivo planiranje i usklađivanje mnoštva detalja. Proračunatoj i preciznoj Djevici ne može ništa da promakne. Ona zna tačno sa koliko novca raspolaže u svakom trenutku. Zna čak i koliko je komšija uštedio za crne dane.

Prihodi u 2016. godini neće razočarati Djevicu, a posebno plodni periodi za dobit su jesen i zima. Postoji mogućnost promene posla ili napredovanje u karijeri što bi moglo da se pozitivno odrazi na vaš budžet. Kao po običaju, svoje pare ćete čuvati. Pošto nemate previše povjerenja u banke, novac ćete brižljivo štediti, povremeno prebrojavati i kriti u starom cegeru za pijacu, daleko od očiju ostalih ukućana.

Kliknite na  stranicu broj 2    za ostale horoskopske znakove

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here